Välj en karriär inom energi

Välj en karriär inom energi

Följ vårt arbete med att attrahera till och bemanna den samhällsviktiga energibranschen. Låt dig inspireras av våra medlemmars employer brandingaktiviteter eller läs om utbildningarna som ger dig ett energijobb.

Fulladdad telefon, varmvatten i duschen och belysning vid busshållplatsen. Saker vi tar för givna, men det finns ju de som arbetar med att se till att allt det här fungerar. Det är alla de som arbetar i energibranschen! De planerar, projekterar, beräknar, driftsätter, bevakar och reparerar hela den infrastruktur för el och värme som ger oss förutsättningar för att kunna driva sjukhus och biografer, ringa, chatta, handla kall mjölk, kyla eller värma våra hus.

Våra medlemmar har ett behov av att rekrytera 3200 personer med olika bakgrund, utbildning och erfarenhet, som vill bidra med engagemang och kunskap till vår samhällsviktiga funktion.

Som branschförening gör vi en rad saker för att hjälpa våra medlemmar att attrahera till och bemanna sina företag, och här kan du läsa mer om detta.