Rubrik och ingress till innehållet på sidan

Nyfiken på jobben i branschen?

Publicerat av: Anna Wärmé ·

Huvudinnehåll

Samhället är i snabb förändring och helt beroende av energi. Energin är grunden till hela vår välfärd. Vi är många som arbetar i energibranschen idag, men vi behöver bli fler! Tillsammans är vi en stark gemensam kraft som axlar helhetsansvaret för energiförsörjningen och bidrar till långsiktigt hållbara lösningar.

Medarbetarna i Sveriges energiföretag vill utveckla ett i alla delar hållbart energisystem där vi tillsammans möter utmaningar som klimathot och urbanisering, och drar nytta av en ökad digitalisering. Vi delar visionen om att skapa ett samhälle med hållbar energi för alla, alltid.

Energibranschen är beroende av att fler människor, med varierande utbildning och erfarenhet, kommer in i branschen för att  bidra med kunnande, nya perspektiv och innovativa lösningar för att utveckla ett långsiktigt hållbart energisystem.

Våra medlemmar rekryterar på alla utbildningsnivåer, direkt från gymnasiet, med utbildning från yrkeshögskola och universitet. Är du nyfiken på jobbet i branschen har du hittat rätt.

Framtidens energi - din framtid?

Samhället är i snabb förändring och helt beroende av energi. Vi är många som arbetar i energibranschen idag, men vi behöver bli fler! Här finns utrymme och möjligheter för många olika kompetenser och erfarenheter. Möt medarbetarna på Upplands energi som berättar om möjligheterna i energibranschen.

 

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Anna Wärmé

Ansvarig kompetensförsörjning (föräldraledig)
Enhet: Politik och kommunikation
Telefon: 08-677 26 67
E-post: anna.warme@energiforetagen.se